TEL: +31 (0)40 253 10 93 - E-MAIL: THEO@RIJSCHOOLTHEOCUDOK.NL

THEORIELESSEN

Ga goed voorbereid jouw theorie examen in met onze theorielessen die door de rijschool zelf verzorgd worden. De theorielessen worden in blokken van vijf weken gegeven op de woensdagavonden. Tijdens de theorielessen worden zaken uit het theorieboek behandeld en afsluitend iedere les examens geoefend.

IMG-20150530-WA0009

IMG-20150530-WA0011

THEORIE EXAMEN AANVRAGEN?

DOE HET ZELF VIA MIJN CBR

Wil je jouw theorie examen zelf aanvragen. Doe dat dan niet via een van de tussenaanbieders maar regel het rechtstreeks bij het CBR via Mijncbr.nl. Dit scheelt je geld en waarom zou je het niet rechtstreeks zelf regelen? Ben je klant bij ons dan vragen wij jouw theorie examen kosteloos aan bij het CBR.

THEORIE EXAMEN

Tijdens de 1e theorieles wordt door de rijschool het theorie examen in overleg met de kandidaten gereserveerd bij het CBR.
Het theorie examen vindt niet meer klassikaal maar individueel plaats middels een scherm met touchscreens.

Daarnaast kunnen kandidaten, die extra tijd nodig hebben tijdens een examen, het theorie examen ook afleggen met extra tijd. Dit verlengde examen kan alleen door de rijschool aangevraagd worden en kost ongeveer € 12,00 meer dan een regulier theorie examen.

Een kandidaat kan door deze nieuwe regeling ongeveer een kwartier langer over zijn of haar examen doen. Voor iedere vraag die er gesteld wordt krijgt een kandidaat een langere periode waarop er antwoord gegeven kan worden. Vooral voor mensen met bijvoorbeeld dyslectie kan deze extra tijd erg prettig zijn. Toch wordt niet bij alle vragen extra tijd gegeven. Bij de categorie gevaarherkenning voor personenauto’s is dit namelijk niet het geval, omdat je in het ‘echte verkeer’ ook die tijd niet hebt.

WIL JE MEER WETEN

Wil je meer weten over onze theorielessen, lesmateriaal en het theorie examen? Neem dan hier contact met ons op.

  RIJSCHOOL THEO CUDOK

  Hagerpad 6 5509LS Veldhoven
  Noord-Brabant

  Telefoon: +31 (0)40 253 10 93
  E-mail: theo@rijschooltheocudok.nl

  Rijschoolnr.: 8878a2
  KvK Eindhoven: 84027622


  Disclaimer - Privacyverklaring

  © Rijschool Theo Cudok
  PIXEL3. webdesign Eindhoven