TEL: +31 (0)40 253 10 93 - E-MAIL: THEO@RIJSCHOOLTHEOCUDOK.NL

AUTORIJLES IN REGIO VELDHOVEN EN EINDHOVEN

Ben je opzoek naar een betrouwbare autorijschool in de regio van Veldhoven en Eindhoven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 16,5 jaar of ouder mag je beginnen met het nemen van autorijlessen. Vanaf 17 jaar mag je op voor jouw praktijk examen. Behaal je jouw rijbewijs dan mag je tot jouw 18e jaar rijden onder begeleiding. Ben je 18 jaar of ouder dan mag je zelfstandig autorijden.

GRATIS INTRODUCTIE-
OCHTEND T.W.V € 129,95

Je leert de basisbeginselen van het autorijden zodat je een goede start maakt met jouw rijbewijs. Je krijgt deze gratis introductieochtend bij afname van een basispakket.

LESAUTO’S

Er wordt autorijles gegeven in een Peugeot 3008. De auto is ruim genoeg voor zowel grote als kleine personen en bevat ook genoeg ruimte achterin om daar in plaats te nemen.

De auto is sportief en comfortabel.

INSTRUCTEURS

Theo Cudok en zoon Paul Cudok zijn beide rijinstructeur van de rijschool. Beiden zijn ervaren in het coachen en opleiden van kandidaten. Sommige kandidaten hebben liever een vaste instructeur, hier wordt dan ook rekening mee gehouden. Het is echter vaak zo dat de rijlessen door beide worden verzorgd en dat er door middel van de leskaart vorderingen worden bijgehouden, zodat beiden weten hoe de kandidaat ervoor staat en waaraan gewerkt moet worden.

EXAMENS

Om jouw rijbewijs te behalen dien je het theorie- en het praktijkexamen voldoende af te ronden. Daarnaast kan je een Tussentijdse Toets doen, om alvast een keer kennis te maken met het CBR praktijkexamen en de manier waarop kandidaten beoordeeld worden.

Theorie examen

Het theorie examen is essentieel voor het rijbewijs. Vanaf 16 jaar mag je jouw theorie examen doen. Je krijgt van ons een theorieboek zodat je zelf de verkeersregels kunt leren. Daarnaast bieden wij theorielessen in groepsverband en eventueel één op één aan. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Tussentijdse toets

De Tussentijdse Toets heeft precies dezelfde opbouw als een praktijkexamen waarvoor je niet kunt slagen of zakken, maar slechts vrijstelling voor je bijzondere verrichtingen kunt verdienen. Je hoeft deze dan niet meer te doen op het praktijk examen. Wij raden je altijd aan de Tussentijdse Toets te doen, het is de perfecte oefening voor de praktijkexamen.

Praktijk examen

Gemiddeld is een leerling van onze rijschool na veertig rijlessen van 50 minuten klaar voor zijn of haar praktijkexamen. Let wel; dit is gemiddeld er zijn dus ook mensen met minder of meer lessen. In deze rijlessen wordt daarbij gewerkt aan een veilige, zelfstandige, vlotte en milieubewuste rijstijl van de kandidaat.

THEORIE EXAMEN AANVRAGEN?

DOE HET ZELF VIA MIJN CBR

Wil je jouw theorie examen zelf aanvragen. Doe dat dan niet via een van de tussenaanbieders maar regel het rechtstreeks bij het CBR via mijn.cbr.nl  Dit scheelt je geld en waarom zou je hier niet rechtstreeks zelf regelen? Ben je klant bij ons dan vragen wij jouw theorie examen kosteloos aan bij het CBR.

PRIJZEN EN PAKKETTEN AUTORIJLES

Wij hebben een aantal lespakketten voor je samengesteld. Naast pakketten is het ook mogelijk om losse lessen nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om een proefles te nemen. Wij verkopen ook cadeaubonnen om bijvoorbeeld weg te geven als cadeau.

Heb je les tegoed over na het behalen van jouw rijbewijs dan betalen wij dit aan je terug.

UITBREIDINGSPAKKET B

1449 incl. btw

Rijles (50 min) – € 45,00

Autoexamen – € 225,00

BNOR examen – € 285,00

Faalangst examen – € 285,00

TTT – € 185,00

 Theorieles klassikaal – € 15,00

Theorie examen – € 37,00

Individu Theorie examen – € 95,00

Theorie boek – online kaart – € 42,50

MEER WETEN OVER ONZE AUTORIJLESSEN EN AUTORIJSCHOOL?

Wil je graag een intake gesprek inplannen of contact met ons opnemen maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier. Uiteraard kan je ons ook bellen.

Hagerpad 6, 5509LS Veldhoven

 theo@rijschooltheocudok.nl
040 253 10 93 / 06 53 21 25 11

Rijschoolnr.: 8878a2
BTWnr.: NL863068005B01
KvK Eindhoven: 84027622

  RIJSCHOOL THEO CUDOK

  Hagerpad 6 5509LS Veldhoven
  Noord-Brabant

  Telefoon: +31 (0)40 253 10 93
  E-mail: theo@rijschooltheocudok.nl

  Rijschoolnr.: 8878a2
  KvK Eindhoven: 84027622


  Disclaimer - Privacyverklaring

  © Rijschool Theo Cudok
  PIXEL3. webdesign Eindhoven