TEL: +31 (0)40 253 10 93 - E-MAIL: THEO@RIJSCHOOLTHEOCUDOK.NL

DISCLAIMER

[im_separator class=”divider”] [/im_separator]

Deze website www.rijschooltheocudok.nl is eigendom van Rijschool Theo Cudok. Het is niet toegestaan om (delen van) deze website te kopiƫren, op te slaan of openbaar te maken, anders dan voor persoonlijk, niet-commerciƫel gebruik, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Rijschool Theo Cudok.

Aan deze website heeft Rijschool Theo Cudok veel aandacht besteed. De informatie op deze website wordt dagelijks gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie wordt verstrekt, of onjuiste producten worden aangeboden, hetzij door de invoer van gegevens, hetzij door technische oorzaken. Hiertoe behoren ook kennelijke fouten en kennelijke vergissingen. Hiervoor kan Rijschool Theo Cudok, als eigenaar van de website www.rijschooltheocudok.nl, niet aansprakelijk worden gesteld. Wij zullen eventuele onvolkomenheden na constatering zo spoedig mogelijk herstellen, zonder enige aansprakelijkheid te accepteren.

Rijschool Theo Cudok behoudt zich het recht voor om met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigingen op deze website, waaronder ook wordt verstaan in de algemene voorwaarden, door te voeren.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Op deze webpagina vindt je altijd de meest recente versie.

RIJSCHOOL THEO CUDOK

Hagerpad 6 5509LS Veldhoven
Noord-Brabant

Telefoon: +31 (0)40 253 10 93
E-mail: theo@rijschooltheocudok.nl

Rijschoolnr.: 8878a2
KvK Eindhoven: 84027622


Disclaimer - Privacyverklaring

© Rijschool Theo Cudok
PIXEL3. webdesign Eindhoven